Verdieping scholing - De kracht van ‘Ancient Healing’

 

 

Atlantis cursus

                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DCSWL Teacher Logo web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________

   

Zoek je meer verdieping na de basisscholing Atlantis?

 

Wist je dat iets ‘kleins’ als 1 zaadje licht, al groots effect heeft op je omgeving en de wereld? En wil je een bijdrage leveren aan een nieuw ‘gouden tijdperk’ op komst vanuit de 5e dimensie, leven in harmonie en eenheid?


De Atlantiërs waren in hun technieken ver vooruit! Ze hadden krachtige tools en energie tot hun beschikking om de mens (en dier) in balans te houden.

 

Wil je meer leren over deze oude technieken en tools die in Atlantis zijn gebruikt; zoals kristallen, de heilige geometrie, Atlantische ankh, lemiscaat, en gulden snede?

 

Wil je leren om je te verbinden met het kristallijne netwerk en de Mahatma energie? healing voor jezelf en/of een ander bijvoorbeeld in je praktijk?Dan is dit scholingstraject van een half jaar misschien iets voor jou! In deze scholing krijg je de verdieping en nog meer kennis van Atlantis:

 

Atlantis; De kracht van ‘Ancient Healing’*

*Dit scholingstraject is alleen te volgen mits het scholingstraject basiskennis Creëer je eigen ‘Hemel op Aarde’ is gevolgd.

 

 

Begeleiding ontvangen van een persoonlijke Soulcoach.

 

Geen ‘snelle’ cursus maar 4 dagdelen één keer in de 6 weken. Zodat de lesstof ook echt de ruimte krijgt om te integreren.

 

Scholing ‘op maat’ passend bij je proces wat op dat moment bij jou speelt (of omhoog kan komen en/ of opgeruimd mag worden).

 

Genoeg ruimte is om zelf aan de slag te gaan en te oefenen.

 

Liever geen grote groep maar cursus aangepast aan jou (maximaal. 2 deelnemers).

 

Je hebt geleerd bij de basisscholing, het karma van vorige levens en andere blokkades op te ruimen om je eigen ‘Hemel op aarde’ te creëren. Je hebt aan jezelf gewerkt en misschien voel jij je nu wel geroepen om met jouw lichtwerk anderen te gaan helpen. Juist nu in het transformatieproces van de 3e naar de 5e dimensie is jouw lichtwerk héél belangrijk geworden en door de verbinding, de weg naar eenheid, weer een stap dichterbij! Deze scholing geeft jou de tools en kracht vanuit de 5e dimensie en hoger om bij deze missie te helpen om met z’n allen vanuit licht en liefde (ieder op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen kwaliteiten) te werken aan de eenheidsbewustwording!

 

Verschillende universele lichtwezens verbonden met de goddelijke bron en Atlantis gaan ons onder andere helpen bij:

 

  • Je eigen kernfrequentie verhogen maar vooral integreren naar 5D bewustzijn.Verbinding maken met het kristallijne netwerk.
  • Werken met de Mahatma Energie. De Atlantiërs gebruikte deze krachtige energie om de Antakarana-brug naar de bron te bouwen.
  • Uitlijnen van mannelijke en vrouwelijke energie.
  • Werken met de Zilveren, Gouden en Violette vlam.
  • Uitleg over de 12 goden en 12 stralen van Atlantis.
  • Ontmoeting met hoge priesters en priesteressen van Atlantis en eenhoorns.
  • Verdieping; werken met kristallen, krachtwielen en de heilige geometrie.
  • Werken met Atlantische ankh, lemiscaat en gulden snede.
  • Samen met een soulcoach kijken naar je levensdoel en kwaliteiten hoe deze optimaal in je leven te zetten en verdieping in je eigen proces.
  • Eenheidsbewustwording (niet IK maar WIJ). 

 

 button aanmelden bruin

    

Datums nader te bepalen

Bij 1 of 2 deelnemers:

Binnenkort:

Kosten: op aanvraag

Locatie: in de praktijk

Online op afstand