Cursus Golden Atlantis - basis

 

 

Atlantis cursus

                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DCSWL Teacher Logo web

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ___________________________________

   
Creëer je eigen ‘Hemel op Aarde’ 
De meeste van ons hebben vast weleens van het mysterie rond Atlantis gehoord, of de Bermuda driehoek waar vele schepen zijn verdwenen. Deze mysteries bleven legendes door de eeuwen heen. Net als de verdwenen stad Atlantis; een gemeenschap met spirituele gaven die ver vóór Christus heeft geleefd ergens in de Atlantische oceaan.

 

Maar Atlantis heeft wel degelijk bestaan, de mensen waren in staat om vanuit verbinding met de goddelijke bron, hun eigen kernfrequentie op een hele hoge trilling te brengen, hun leven bestond uit onvoorstelbare kennis, spiritualiteit en harmonie. Ze vonden een manier om te leven in balans met de natuur, de mensen, en andere sterrenstelsels vanuit eenheidsbewustzijn! Ook wel de ‘gouden tijd’ van Atlantis genoemd. Na de ondergang van Atlantis zijn de kennis en wijsheden goed bewaard gebleven tot wij mensen er weer aan toe waren om deze te mogen ontvangen.

 

Voel jij je aangetrokken of getriggerd door Atlantis? Dan heb je vast als de meesten onder ons een vorig leven gehad in Atlantis (en/of Lemurië). We zitten op dit moment allemaal in een transformatieproces van de 3e naar de 5e dimensie. We mogen ons nu herinneren waar we vandaan komen, het karma van vorige levens en andere blokkades opruimen zodat we onze eigen ‘Hemel op aarde’ kunnen creëren vanuit licht en liefde. Niet alles draait om jezelf maar Wij zijn allen één met de goddelijke bron en mogen leven met elkaar op deze planeet met mens, natuur en dier vanuit balans en harmonie (net als in de Gouden tijd van Atlantis). Iedereen ontwaakt in zijn eigen tijd en tempo en daarom is deze cursus opgesplitst in twee delen.

 

Deze cursus is meer dan wat informatie over Atlantis.

Het is een manier van leven, een manier van ZIJN en hoe je in het leven staat vanuit de 5e dimensie!

 
De Golden Atlantis – Creëer je eigen ‘Hemel op Aarde’
Deze basiscursus is vooral voor je eigen ‘innerlijke reis en ontwikkeling’ om jezelf weer te verbinden met de Atlantis energie en om je ‘eigen Hemel op Aarde te creëren ’.


De Golden Atlantis – De kracht van ‘Ancient Healing’
Deze verdiepingscursus kun je volgen als je de Golden Atlantis – basis hebt gevolgd. 

 

Inhoud dagcursus Golden Atlantis: Creëer je eigen ‘Hemel op Aarde’

  • Geschiedenis van Atlantis en uitleg over onze connectie met Atlantis. 
  • Je eigen kernfrequentie verhogen en activeren naar 5D bewustzijn.
  • We gaan werken met vier kristallen om je kernfrequentie te verhogen.Alles ter voorbereiding om de Atlantis energie te kunnen ontvangen met als doel; openen van je hartchakra en kosmisch hart. 
  • Je leert om in een hoge kernfrequentie te blijven en te integreren door een diepere aarding via de aardesterchakra. En persoonlijke bescherming om in de 5e dimensie te ‘blijven’ met gebruik van de Atlantis energie en/of drakenenergie.
  • In een meditatie word je 12 chakra-systeem met hulp van de aartsengelen geopend, geactiveerd en gebalanceerd volgens de technieken van Atlantis (met gebruik van geometrische vormen, oude symbolen en klanken).
  • Hoe creëer je je eigen ‘Hemel op Aarde’ en kun je vanuit je volle potentie en kwaliteiten van je ziel leven! En vanuit deze goddelijke verbinding eenheidsbewustzijn ervaren!

 

De meeste informatie is van de opleiding Golden Atlantis (Diana Cooper - School of White Light), gebaseerd op de theorie en boeken van Diana Cooper.

 

 

 

 button aanmelden bruin

    

Datums nader te bepalen

 

 

bij 1 of 2 deelnemers:

bij minimaal 3 deelnemers:

Kosten: € 222,00 (incl. koffie/thee + 4 kristallen)

Duur: hele dag

 

Locatie: in de praktijk

Locatie: omgeving Apeldoorn