jolijn 2017Mijn naam is Jolijn Gouweleeuw, getrouwd met een man die mij met zijn liefde steunt (onder andere met de praktijk) en mij met beide benen op de grond houd. Moeder van twee Nieuwetijdskinderen; mijn grootste ‘kleine’ leermeesters waar ik nog elke dag van mag leren en zij van mij. Na verschillende levenslessen (zoals bij iedereen) in mijn jeugd kwam ik op het pad van de alternatieve geneeswijzen terecht. Uiteindelijk heeft Reiki mijn pad verlicht en ben ik zelf Reiki 1 gaan volgen. Het begin van vele cursussen die later volgden op mijn pad o.a. White time 1, Nieuwetijdskindercoach, verschillende Engelencursussen. In de volgende opleidingen heb ik mij gecertificeerd voor:

 

  • Praktiserend Engelen Expert® (bij Annelies Hoornik)
  • Nieuwetijds Kindercoach (bij Ashana Holistic Education)
  • Oudercoach: Opvoedopstelling met vloertegels (bij Marianne Langemeijer)
  • Atlantis Master opleiding (bij Ashana Holistic Education)
  • Golden Atlantis Teacher (bij Diana Cooper Foundation)

 

Wat heel waardevol is voor mij, wat ik zelf heb mogen leren:


There is no key to happiness, the door is always open!

 

Mijn hart gaat uit naar kinderen en jongeren van deze tijd, mijn eigen hooggevoeligheid is een rode draad in mijn leven; nu als moeder van twee nieuwetijdskinderen en in mijn jeugd mijn eigen hooggevoeligheid en spiritueel begaafdheid. Ik voelde me vaak niet begrepen; in mijn ogen zag, voelde en beleefde ik de wereld anders om mij heen. Door de sterke verbinding met het universum en paranormale ervaringen, sloot ik mij maar af om beter ‘in het plaatje’ van mijn omgeving te passen. Je raad het vast al, dat ging niet werken en kreeg daardoor fysieke klachten.

 

Wij zijn allemaal heel en compleet, een deel van de bron! Door anders naar mijn klachten te kijken, wat kan ik hiervan leren? Kom je in een flow terecht wat je terugbrengt naar ‘je ware zelf’. Door te luisteren naar de engelen en mijn gidsen heb ik gekozen voor een pad dat beter bij mij past. Dit heeft vooral meer plezier en geluk in mijn leven gebracht. Zelf heb ik nu meer balans gevonden in dit drukke bestaan en sta ik nu bewuster in het leven dankzij de adviezen van en de samenwerking met de engelen.

 

Na 6 jaar kindercoaching met liefde te hebben gedaan in de praktijk volgt er weer een nieuw pad (2018) voor mij om te bewandelen. Ik mag mijn kennis, licht en liefde uitdragen en overbrengen naar andere mensen. Dit zal in verschillende vormen aangeboden worden via; scholing, consulten, groepsverband of individueel en in creativiteit.

 

Als soulcoach zal ik mensen inzicht en/of healing en begeleiding blijven geven in hun levensdoel om vanuit balans, harmonie en liefde te leven! Je ware zelf (je goddelijk deel) ontdekken en mee te verbinden; hier vallen ook de spiritueel begaafde jongeren en tieners onder en ze leren omgaan met hun spiritualiteit, hoe deze als kwaliteit in hun dagelijks leven te zetten!


Om in hun kracht te staan en dat ze mogen zijn wie ze zijn,

met hun eigen prachtige kwaliteiten!