Betekenis logo Engelenheart

 

 

engelenheart logo 1.9 web

De praktijk is sinds 2012, de afgelopen jaren gegroeid. Er zijn verschillende werkmethodes bijgekomen waaronder Atlantis. En dit nieuwe logo draagt en straalt uit wat ik (Jolijn) vanuit mijn hart doe. Het is ontstaan in samenwerking met de engelen die mij een afbeelding van een Zwaan lieten zien.

 

Waarom een Zwaan?

 

We kennen allemaal het sprookje van het lelijke jonge eendje, dat veranderd in een prachtige zwaan. De zwaan symboliseert schoonheid, zuiverheid en puurheid, toewijding, trouw en liefde. Deze  prachtige kwaliteiten hebben we allemaal in ons! De tijd is nu aangebroken dat wij mogen ontwaken (ons herinneren) zodat we terugkomen bij ons 'ware zelf'.

De zwaan heeft kennis van spirituele evolutie en de ontwikkeling van intu├»tieve vermogens. Ze kunnen verschillende dimensies en werelden met elkaar verbinden. Een zwaan is gracieus en straalt schoonheid uit maar ze zien de schoonheid en het licht ook in anderen. Ze hebben het vermogen door de uiterlijke schijn heen te kijken. 

 

Waarom Turquoise?


Turquoise opent de poort van de wijsheid, inzicht en oude kennis zoals Atlantis. Brengt Lichtheid en speelsheid in ons bestaan (net als de dolfijnen), en versterkt de communicatie met je hart.