Readings

 

spreid je vleugelsWe zijn hier allemaal op aarde om te leren, en ieder van ons heeft een taak op aarde (je levensdoel)! Op dit moment bevinden wij ons in een transformatietijd waarin we steeds dichter bij ons ‘ware zelf’ komen. Maar het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je vastloopt; op je werk, thuis, in relatie(s) of emotionele en/of lichamelijk klachten ervaart. De engelen zijn er om ons hierbij te helpen om harmonie en vrede te brengen. Met een engelenreading is het mogelijk om inzicht te krijgen in je leven, waar je nu staat en wat er nodig is om in balans te komen of om een volgende stap te kunnen zetten. De engelen overzien jouw hoogste goed en werken vanuit onvoorwaardelijke liefde! Ze geven positieve boodschappen en/of advies en de keuze is aan jou om deze op te volgen.


Bij een engelenreading wordt gebruikt gemaakt van orakelkaarten. Bij het begin van de reading wordt een veilige omgeving opgezet om zuiver te kunnen werken met de engelen. Tijdens de reading is mijn kanaal heldervoelen en helderzien als het ware de “telefoon” die in verbinding staat met jou en je engelen.


 

volgende stap

 

Een engelenboodschap voor jou:


Laat je licht in jezelf ontwaken, verbind je weer met ‘je ware zelf’

Een Zwaan symboliseert en staat voor deze kracht en schoonheid in jou.

 

 

Soms komen er berichten door die op dat moment nog niet duidelijk zijn, de engelen overzien het grote geheel voor het hoogste goed en kunnen daarom ook de beste keuzes maken voor jou. Ook al begrijpen we soms zelf bepaalde keuzes (nog) niet.

Ook bestaat de mogelijkheid om een uitgebreid engelenconsult te ontvangen (deze bestaat uit een uitgebreide kaartreading of korte reading met een aanvullende healing). Hiermee word meer verdieping  en inzicht verkregen in het doel van de sessie of een blokkade die word weggehaald die het weer mogelijk maakt om de volgende stap te maken.