Wat zijn Engelen?

 

engelEngelen zijn liefdevolle boodschappers van de bron. Ze werken vanuit onvoorwaardelijke liefde, zuiverheid en voor het hoogste goed. Het zijn dus geen boodschappers van slecht of negatief nieuws. Hun taak is om bij ieder van ons hier op aarde harmonie en vrede te brengen. De engelen zijn er altijd al geweest en iedereen kan met de engelen werken ongeacht afkomst, geloof of godsdienst.


We worden allemaal geboren met twee (of drie) beschermengelen.


Ze willen ons graag helpen met het maken van bepaalde keuzes in onder andere onze zieledoelen, maar ook met andere vragen die ons in het dagelijks leven bezighouden. We worden allemaal weleens geleefd door de drukte en/of situaties van onder ander werk, gezin, relaties, ziekte of klachten. Door deze dagelijkse "levenslessen" zijn we er ons niet altijd van bewust dat de engelen bij ons zijn. Maar we hebben allemaal weleens het gevoel gehad of gezegd:

 


"Dat is ook toevallig?"


Ze helpen ons onder andere om de levenslessen dragelijker te maken en het begeleiden (onder andere met readings) en manifesteren van bepaalde keuzes en wensen. Ze geven ook heling (healings) door middel van engelen energiewerk om zo weer in balans te komen. Uiteindelijk wat het beste voor jou is.


Mits we toestemming geven want we hebben altijd nog onze vrije wil. Stel je een duidelijke vraag vanuit je hart aan de engelen voor hulp en/of advies pas dan zullen de engelen in actie komen.

feather