Wat en waar is Atlantis?

 

Waar is Atlantis?
We hebben allemaal weleens gehoord van Atlantis, de mythe? Plato en andere geschiedenis personages hebben erover geschreven. Er heeft ooit een bevolking / gemeenschap bestaan ergens tussen Europa en Amerika wat nu de Atlantische Oceaan is.

 

Wat en wie zijn Atlantis?
Volgens de theorie van Diana Cooper was de stad niet onder water maar heeft Atlantis bestaan van 250.000 v.Chr. tot 10.000 v.Chr. en was het destijds geen oceaan maar een landmassa. Er woonden toen een gemeenschap van hoge spirituele wezens met bijzondere gaven, prachtige ongelofelijke spirituele krachten. Hun 12 chakra-systeem was volledig geactiveerd en in balans (bij ons eigen chakra systeem gaan we uit van een 7 chakra-systeem).

 

Gouden Atlantis:
En met vallen en op staan is het hun gelukt om gedurende 1500 jaar een periode te creëren van volledige harmonie en spirituele balans (fysiek, mentaal en emotioneel), een plek waar 'hemel op aarde' was genaamd 'Gouden Atlantis'. In deze periode was de spirituele energie op onze planeet het hoogst als ooit tevoren. Ze beschikten over hyper moderne technieken en werkten samen met andere sterrenstelsels. Helaas kwam er een eind aan dit tijdperk door machtsmisbruik en ging Atlantis uiteindelijk ten onder. De kennis van Atlantis werd veilig bewaard in 12 kristallen schedels en sommige kennis en techniek werd meegenomen aan land en overgebracht naar andere bevolkingen; Inca's/ maya's (Mexico), Egyptenaren (Egypte) en Minoïsche beschaving (Griekenland) etc. wat op heden nog te zien is aan hun prachtige bouwwerken.

 

Atlantis is NU
De Atlantis energie is al die tijd bij ons gebleven, wachtend tot de mensheid er weer klaar voor is. Nu (sinds 2012) is volgens Diana Cooper de mogelijkheid gekomen om vanuit de 3e dimensie onze trilling en de planeet te verhogen naar de 5e dimensie. Dit transformatieproces (ontwakingproces) zal duren van 2012 - 2032. Iedereen ontwaakt in zijn eigen tijd en tempo, en hij/zij komt steeds meer in overeenstemming met zijn/haar scheppingsplan (blauwdruk) waarom jij hier op aarde bent! We hoeven karma en oude pijnen niet te herleven, maar alles mag opgeruimd worden. Om zo weer een zuivere verbinding met de bron te hebben. Dus de chaos, onrust, beëindiging van relaties/scheidingen, natuurrampen, aanslagen, oorlog; de buitenwereld weerspiegelt ons eigen innerlijk proces.

 

We krijgen steeds meer kennis van Atlantis tot onze beschikking waaronder de nieuwetijdskristallen, remedies, de Atlantische Ankh, Atlantis healings. Maar ook hulp van 'universele lichtwezens' als engelen van Atlantis, Atlantis gidsen, verlichte meesters (van de 12 stralen) eenhoorns en draken die al die tijd al onder ons waren maar voor ons nu bereikbaar zijn door de verhoging van onze trilling en die van de planeet moeder aarde. Ze helpen ons graag en vanuit liefde bij ons ontwakingsproces zodat wij weer kunnen leven vanuit de 5e dimensie en hoger net als in de tijd van de 'Gouden Atlantis'.