Ervaringen

 

 Anoniem (Soulcoaching)

Wat ben ik dankbaar voor de sessie soulcoaching die ik mocht ontvangen van Jolijn.

 

Ze heeft mij enorm op weg geholpen om een stuk van mezelf te hervinden en via de natuur in mijn kracht te staan. Ook de relatie met mijn dochters (nieuwetijdskinderen) is een stuk relaxter; er is aan beide kanten weer ruimte gekomen en vrijheid ipv verstrengelingen. Daardoor zijn zelfs fysieke klachten sterk verminderd.

 

Wij kunnen als ouders nog meer genieten van onze prachtige stralende kinderen!

 
 Anouk (Soulcoaching)

Gedicht: ‘Ontplooiende passie’

Dolfijnen en eenhoorns - Passie en hoop.
Kristallen stenen - Ankh met twee benen.
Engelen en draken - Aarde en lucht.
Ik adem uit wat was, ik adem in wat is.
Ik vertrouw wat zal zijn, Engelenheart een ruimte zo fijn.
Een vrouw genaamd Jolijn.
Je stem zo zuiver - Je zijn zo zacht - vriendelijke kracht.
Verbonden - Gouden zon - Waar het Al begon.
Diamanten Metatron - Engelen applaus. 
Ontroerende schittering - mijn herinnering.
Mijn aarding - Mijn geschenk - Mijn hart zij lacht.
Open en vrij - DANK Jolijn,
Dol Fijn - Ik...en mijn zijn...?

Anouk

 
 Chantal (basiscursus engelen)
Door de gesprekken met Jolijn over haar werk en passie werd ik nieuwsgierig naar de engelen. Toen Jolijn vertelde over de basiscursus engelen heb ik mij meteen opgegeven. Vanaf het eerste moment voelde het goed, de prachtige locatie, het warme welkom van Jolijn en de kleine club mensen met allemaal dezelfde nieuwsgierigheid.
 
Op de eerste dag neemt Jolijn je op een prettige manier mee door een stukje theorie, afgewisseld met oefeningen. Zo kun je de tweede dag, onder begeleiding van Jolijn, gelijk de theorie in praktijk brengen. Zowel het geven als ontvangen van bijvoorbeeld een healing waren mooie en speciale ervaringen, fijn om dit daarna met elkaar te mogen delen.
 
De warme, natuurlijke en ongedwongen manier waarop Jolijn deze cursus geeft, heeft ervoor gezorgd dat ik handvaten heb gekregen om verder te kunnen samenwerken met de engelen.
 
 Angelique (moeder) & Ashley (11 jaar) (kindercoaching)

Angelique

Mijn hooggevoelige dochter Ashley is 11 jaar oud en heeft al sinds haar 3e levensjaar extreme verlatingsangst. Een avondje weg zat er voor ons nooit in of bijvoorbeeld een logeerpartijtje noem maar op. Altijd leefde zij met angst in haar hoofd. We hebben meerdere therapieën gevolgd maar helaas mocht er niks baten. We waren eigenlijk echt radeloos mede omdat ze toch volgend jaar naar de middelbare school gaat. In september kwamen we met “toeval” bij Jolijn terecht.

Bij het eerste consult voelde je je al op je gemak en Ashley ook. Ashley veranderde al snel van een onzeker, angstig en verlegen meisje in een meisje vol met zelfvertrouwen die sterk in haar schoenen staat. Het bleek dat ze haar angst heel diep had weggestopt. Jolijn is stap voor stap gaan proberen om bij deze angst/blokkades te mogen komen. Door middel van een aantal bloesemremedies onderging Ashley op een natuurlijke manier haar proces. Bij het 4e consult ging Jolijn samen met Ashley door middel van een meditatie een innerlijke reis maken. Ik krijg met dit schrijven nog steeds kippenvel, want wat er toen gebeurde is heel moeilijk uit te leggen maar voor ons een hele mooie ervaring geweest. Ashley heeft al haar blokkades op mogen ruimen. Het was uiteraard in het begin behoorlijk wennen, omdat iets wat je als kind al heel lang bij je hebt gedragen er gewoonweg niet meer is.
Maar ook hier heeft Jolijn haar super in begeleid met diverse tips en handvatten ook wanneer ze het weer even moeilijk heeft.

Het enige wat ik op dit moment zie is een mooie meid die aan het uitvliegen is (tranen biggelen weer eens over mijn wangen nu ). Jolijn, door jou hebben wij weer vertrouwen in de toekomst. Ik zou alle mensen met (hoog)gevoelige kinderen willen aanraden om bij haar langs te gaan . Niet alleen voor het kind maar ook zeker voor de (hoog)gevoelige ouder .

 

Ashley

Ik ben door Jolijn zelfverzekerder geworden en kan daardoor nu mijn eigen keuzes maken. Bijvoorbeeld voor de middelbare school; mijn vriendinnen Jennifer en Mirthe gaan allebei naar het JFC en ik wilde dat eerst ook, alleen diep van binnen wist ik dat ik beter naar de andere school de Meerwaarde kon gaan omdat dat beter bij mij past. Maar ik koos voor mijn vriendinnen en niet voor mijzelf.
Maar nadat ik bij Jolijn ben geweest heb ik voor mezelf gekozen en ga ik nu naar de Meerwaarde in plaats van naar het JFC.
Omdat ik diep van binnen wel wist dat deze school meer bij mij past maar uit angst toch mijn vriendinnen achter na wilde. Nu heb ik mijn keuze gemaakt en heb ik al nieuwe vriendinnen ontmoet die ook naar deze school gaan. En ben ik superblij dat ik voor mezelf durfde te kiezen!

 
 Maaike (moeder) & Lotte (12 jaar) (jongerencoaching)
Maaike

Jolijn heeft Lotte enorm geholpen. Door haar hooggevoeligheid was ze erg gevoelig voor gevoelens, gedachtes en uitspraken van anderen.
Nu kan Lotte haar aura afschermen. Lotte bleek ook paranormaal te zijn en had een negatieve ervaring met een entiteit. Jolijn heeft ons huis gereinigd om alle entiteiten uit ons huis te verwijderen. Ze heeft Lotte geleerd dat paranormaal zijn niet raar is maar juist iets heel moois.

Kortom:
Jolijn, ik ben heel blij dat we jou hebben mogen ontmoeten en dat je ons beide zo fijn geholpen hebt.

 

Lotte

Ik ben Jolijn heel erg dankbaar, dat ze mij heeft geholpen met mijn hooggevoeligheid en paranormale gave. Ik weet nu dat ik niet bang hoef te zijn; hoe ik ermee om moet gaan en hoe ik me moet afschermen. Ik heb nu zelf de afstandsbediening in handen, ik heb zelf de controle.

 
 Suzette (kindercoaching)

Via mijn enthousiaste collega ben ik met Jolijn in contact gekomen. Onze dochter van 10 heeft al jaren lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn bij de navel. Er was geen lichamelijke oorzaak te vinden. Uit het intake gesprek - wat mij gelijk een fijn en warm gevoel gaf - is gebleken dat de klachten komen vanuit de hooggevoeligheid.

 

Met diverse oefeningen zoals onder andere aarding, aura afschermen, engelen om hulp vragen en negatieve elke dag uit het lichaam laten stromen, waren de klachten over.Door deze oefeningen staat ze zelfbewuster in het leven.

 

Bedankt Jolijn.

 
 Anouk (opvoedopstelling)
 

Ik ben 37 jaar geleden als baby van 2 maanden geadopteerd. Ik voelde dat ik dit mysterieuze deel van mijn leven graag wilde uitwerken en ben ik bij Jolijn terecht gekomen. Door middel van de legging van de tegels zag ik letterlijk waar ik stond. In combinatie met het uit spreken van de helende woorden voelde ik de energie verschuiven.

Ik stapte enenergetisch ‘in’ mijn roots dit was als één groot liefdevol besef. Ik stond in het besef van mijzelf, dit is wie ik ben, wie ik altijd geweest ben en wie ik altijd zal blijven. Ik ben zo dankbaar en blij met deze bijzondere ervaring. Het heeft mij verbonden aan de onvoorwaardelijke bron van mijn ‘zijn’. Niet meer als een mysterieus gevoel ver weg in een ander land maar direct in mij, als thuis voelen in mijzelf. Na afloop voelde ik mij licht en bevrijd. Mijn energie mag nu weer vrij stromen.

 

Lieve Jolijn, lieve engelen, ik dank jullie. Ik leef in dankbaarheid en vreugde mijn weg verder, vanuit wie ik ben.

 
 Daisy (kindercoaching & opvoedopstelling)
 

Jolijn heeft ons gezin enorm fijn geholpen. Enorm veel tools van haar mogen ontvangen om mijn 3 jongens op te kunnen voeden in onze prikkelrijke maatschappij.

Na chronische oorontsteking bij mijn 2 zonen en voortdurende overprikkeling bij mijn oudste zoon, tools gekregen om mezelf en mijn kinderen beter te beschermen tegen alle prikkels om ons heen. Visualisatie oefeningen, gesprekvoering over wat wel en niet fijn is.

 

Zo fijn dat Jolijn ook goed samenwerkt met school. Haar tips voor leren van uiten van emoties worden meteen toegepast en de intern begeleider maakt het meteen onderdeel van de kanjertraining. Weerbaarheid is erg belangrijk voor kinderen. De schoolomgeving kan je namelijk niet veranderen, maar je kind kan je wel leren weerbaarder te worden en te groeien.

 

Daarnaast ben ik als ouder zelf ook gegroeid. De opvoedopstelling en engelenhealing hebben daarbij enorm geholpen.

 
 Susan (kindercoaching & opvoedopstelling)
 

Ik ben twee jaar geleden gescheiden na een moeizaam huwelijk. We hebben samen twee kinderen uit dit huwelijk. Een dochter had nogal moeite met de scheiding, wat zich uitte in boosheid. Via een vriendin hoorde ik van Jolijn en kindercoaching. Meteen had ik een positief gevoel!

 

Tijdens het intakegesprek begon Jolijn over opvoedopstelling. Ik was gelijk nieuwsgierig en enthousiast.
De opvoedopstelling is iets moois om mee te maken. Het is moeilijk uitleggen, maar ik voelde echt verschillende energieën. Na de opvoedopstelling had ik een erg opgelucht gevoel. Ik liep op wolken naar buiten. Dat opgeluchte gevoel is gebleven.

 

Ik heb rust gevonden over de scheiding en dat heeft weer invloed op mijn dochters. Mede door de opvoedopstelling waren we met de ouder-kind coach met vier sessies klaar. Mijn dochter en ik hebben rust gevonden in de scheiding en dat hebben we aan Jolijn te danken. Top!!

 
 Manon (opvoedopstelling)
 

Een tijdje geleden heb ik een opvoedstelling ontvangen van Jolijn.

 

Wat een prachtige ervaring was dat. Ik stond er volledig voor open en liet het allemaal op me afkomen.
Jolijn heeft vooraf, onder het genot van een kopje thee, duidelijk uitgelegd wat ze ging doen en wat de bedoeling is.

 

Jolijn vraagt je de tegels (gezin) neer te leggen; ik dacht wat ik zelf vroeger niet leuk vond wil ik niet overbrengen op mijn kinderen.
Na een paar vragen bleek dit wel zo te zijn. Wat ik zo fijn vond is dat Jolijn dit d.m.v. de vloertegels en haar vragen dit zichtbaar en duidelijk heeft gemaakt.
De geschiedenis heeft nu de juiste plek gekregen en de toekomst zal beter zijn! De kinderen mogen hun zelf weer zijn en ik ben weer vol zelfvertrouwen. Liefde en energie stromen weer. Een succesvolle opvoedstelling met resultaat dat ik volledige rust heb gevonden na één sessie en met vertrouwen verder kan gaan!

 

Dank je Jolijn, je bent een engel met een hart van goud.

 
 Anoniem (healing & reading)
 

Het zat mij een tijdlang niet mee in het zoeken naar een baan en ik zat niet ook lekker in mijn vel. Na een Engelenreading en -healing door Jolijn van Engelenheart voelde ik me vrij snel weer beter in mijn vel, vond ik werk naar mijn zin en kwam ik kort gezegd uit een negatieve spiraal, waarvan ik zeker het geloof heb dat de reading en healing vanuit Engelenheart daaraan bij hebben gedragen.

 

Jolijn, enorm bedankt !

 
 Willemien (reiniging huis)
 

Voor het eerst in mijn leven wekenlang iedere nacht een geest in mijn slaapkamer gezien. Deze had een nare negatieve uitstraling. Je schrikt heel erg, omdat je denkt dat er een inbreker in je slaapkamer staat. Als je het licht aandoet is de verschijning weg. Jolijn heeft met behulp van de engelen deze geest weggehaald.

Het is weer fijn om in mijn slaapkamer te zijn en de geest is niet meer verschenen.

 

Bedankt Jolijn ( en de Engelen).

 
 Ellen (reading)
 

Als collega ken ik Jolijn al een jaar en een paar weken geleden heb ik haar gevraagd of zij een Engelenreading wilde doen bij mij.
Al een tijdje had ik het gevoel, dat ik een antwoord nodig had op de vragen of ik wel op de goede weg ben in mijn werk en hoe ik me verder kan ontwikkelen. Ik had al wel het idee dat ik de juiste richting ingeslagen ben, maar het is soms fijn om een bevestiging of raad te krijgen.

 

Jolijn zocht engelenkaarten uit die bij mijn vragen pasten. De eerste kaart (Auteur) die ze voor me legde, was gelijk goed. Het verwees naar datgene waar ik nu mee bezig ben (zonder dat zijzelf er iets van af wist). De volgende kaart (Genezer) liet me zien, dat mijn werk de juiste richting is en dat ik er verder in kan/mag groeien. Daarna volgende twee kaarten (Creativiteit en Kunstenaar), die te maken hebben met mijn hobby’s en passie. Jolijn kreeg daarbij door dat ik er nog meer mee mag doen en een deel van mijn werk mogen worden ook al ben ik nog onzeker. Vertrouwen in mezelf en de toekomst zijn daarbij erg belangrijk. De laatste kaart (Leiderschap) ligt in de toekomst. Ik mag me nog meer spiritueel/energetisch gaan ontwikkelen en kan daardoor andere mensen nog beter op hun pad begeleiden.

 

Ik had al een keer een aurareading gehad, maar dit keer was het verbazingwekkend hoe goed de kaarten passen bij mijn leven. Het is fijn om te weten dat de engelen mij steunen in mijn werk en bij mijn levenstaak. Dank je wel Jolijn, dat je het zo zichtbaar hebt gemaakt en voor je uitleg!

 
 Kathelijne (reading & healing)
 

Omdat ik een Engelen teaparty bij mij thuis had georganiseerd kreeg ik een Engelenreading/ healing cadeau.
Een tijdje na de party merkte ik dat ik vast liep in mijn leven (niet goed meer wist wat ik eraan kon doen) en een afspraak gemaakt voor een reading/healing. Bij binnenkomst kreeg ik een heerlijke kopje thee en voelde me meteen op mijn gemak. Ik vond het toch stiekem ook wel spannend om de Engelen om advies te vragen. Maar toen ik samen met Jolijn de vraag helder had gekregen en de kaarten gelegd waren, werd al gauw duidelijk dat ik op het goede spoor bezig was. Wat de kaarten lieten zien, was niet iets heel nieuws voor mij, maar gaf mij wel de steun en het vertrouwen die ik nodig had om dit pad te blijven volgen.

Ik ben een echte waterrat en zwemmen doet me altijd heel erg goed. Maar al heel lang ben ik bang om in water te zwemmen, waar ik niet kan zien wat er onder mij gebeurt. Na de healing van Jolijn merkte ik de eerste keer tijdens het zwemmen in donker water al verandering. De angst was nog niet geheel weg maar wel een stuk minder en ik had weer meer plezier in het zwemmen!

 

Wat ik zo mooi vind is dat Jolijn alle tijd neemt voor je, en de boodschappen zo helder en begrijpelijk mogelijk kan doorgeven.
Wat een geweldige ervaring was het en ik zou het zo weer doen. De mooie en liefdevolle boodschappen die je door krijgt zijn iedere keer weer van onschatbare waarde.