Tieners/jongeren

 

girlWe leven in een tijd van veranderingen en dit is al goed merkbaar bij de kinderen in deze ‘snelle’ maatschappij. Er komen steeds meer ‘nieuwetijdskinderen’ op aarde die (hoog)gevoelig en/of spiritueel begaafd zijn. Niet alleen kinderen maar ook jongeren kunnen door hun gevoeligheid de pubertijd en adolescentie soms heftiger ervaren. De puberteit is in feite het begin van de adolescentie: tussen 10 en 15 jaar. De adolescentie is de levensperiode tussen 10 en 22 jaar. In deze periode maakt het kind een ontwikkeling, verandering door op sociaal, emotioneel en lichamelijk gebied; op weg om zijn eigen identiteit te vinden en het volwassen worden.


Deze jongeren zijn gevoeliger; ze raken sneller overprikkeld door de hoeveelheid informatie, die word waargenomen door de zintuigen (zenuwstelsel). Dit kan zijn op school, bij uitgaan, social media, apparaten (TV, mobieltjes, tablets etc.) bij langdurige blootstelling kan er bij deze gevoelige jongeren ook gedragsproblemen, vermoeidheid, neerslachtig voelen of op langer termijn depressiviteit ontstaan.

 

 

Deze jongeren zijn vaak als een slak zonder huis en kunnen daarom ook andere energieën aantrekken. Bijvoorbeeld bij het uitgaan; zie je vaak negatieve energieën, entiteiten die in je aura mee kunnen liften. Of jongeren die zo graag anderen willen helpen en daarbij hun eigen energie weggeven met als gevolg chronische vermoeidheid. Bij jezelf blijven en toch ‘erbij horen’ speelt op deze leeftijd vaak ook een grote rol zeker in groepsverband.

 

Balans en aarding zijn erg belangrijk! Een Atlantis healing is vooral ook erg geschikt voor kinderen en jongeren. Met behulp van de Atlantische ankh kunnen overtollige prikkels worden afgevoerd door de aarding te verbeteren. Het mannelijk en vrouwelijk word weer in balans gebracht en eventuele blokkades worden opgeruimd.

always be you small 

Verder geeft praktijk Engelenheart begeleiding en kennis in spiritualiteit en leren omgaan met paranormale ervaringen. Alles met als doel deze jongeren weer in contact te brengen met hun ware zelf en beter bij hun zelf kunnen blijven. Hoe?...Als eerste deze jongeren dichter bij hun eigen gevoel te brengen en in verbinding met jezelf en de bron. Dat hun kwaliteiten geen last zijn, maar leren deze als kracht toe te passen in hun dagelijks leven. Puur jezelf zijn vanuit je eigen kracht!