Atlantis Chakra Remedies

 

Wat zijn Atlantis Chakra remedies en wat is hun werking?


atltantisremedieEen nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk en daarom heeft Ashana Holistic Education deze prachtige remedies ontwikkeld. Deze nieuwe remedies zijn (grotendeels) ontstaan op een bijzondere reis naar Madeira in samenwerking met onder andere de dolfijnen, walvissen, Atlantis- gidsen & engelen. Ze werken op een diepere laag met name op de 7 chakra's, zielenzetel, sterrenpoort, wezenster en de aardester.
Deze remedies kunnen worden ingezet tijdens een coachtraject door praktijk Engelenheart voor de hedendaagse problematiek bij (hoog)gevoelige kinderen en (jong)volwassenen.
Maar kunnen ook worden ingezet bij volwassenen met nog onverwerkte emoties die spelen bij hun eigen innerlijke kind.

 

Dosering en gebruik:


Neem 6 tot 8 druppels van deze verdunning met het pipetje uit het doseerflesje en druppel deze onder de tong. Het pipetje niet aanraken met de tong i.v.m. de houdbaarheid. Het is belangrijk dat men de Atlantis Chakra Remedie(s) een aantal verschillende keren per dag inneemt, b.v. 's morgens bij het opstaan, voor de maaltijden en 's avonds voor het slapen gaan. Iedere keer een klein beetje doet meer als eenmaal een grote slok. (bijvoorbeeld: 3 x daags 4-5 druppels of 2 x daags 6-8 druppels). Het advies is om de Atlantis Chakra Remedies een kuur van 3 maand aan te houden.
Eerste resultaten zie je al naar een paar dagen of weken, afhankelijk van de ernst van de klacht. De houdbaarheid van 1 flesje is ongeveer een maand. De remedie is het beste te bewaren uit de zon, bijvoorbeeld in een kast (in de koelkast is niet nodig). Bij de preparatie van de remedie zal er voor conservering een beetje alcohol of appelazijn worden gebruikt.
Wanneer er een bewustzijnscrisis ontstaat, dit is waarneembaar als een verergering van de emotionele klachten. Neem dan ten alle tijden even contact op met de praktijk. Samen kijken we dan naar de juiste dosering.