Atlantis Healing

 

underwaterDe mensheid en de planeet aarde blijven in ontwikkeling door evolutie en hogere frequenties, de tijden zijn aan het veranderen wat al goed merkbaar is na 2012. Een theorie van Diana Cooper is dat we nu in een overgangsperiode van 20 jaar zitten (tussen 2012 en 2032). De processen en taken die wij mogen leren op aarde gaan in een snel tempo. We zijn met z’n allen flink aan het opruimen, loslaten maar vooral ontwaken! We gaan van de 3e naar de 5e dimensie waarin ook onze eigen 12 chakra’s systeem zich opent. Hoe meer mensen ontwaken en bewust worden van dit proces, hoe gemakkelijker de overgang voor iedereen zal zijn. Maar bedenk wel dat iedereen in zijn eigen tijd en tempo ontwaakt. De aartsengelen, eenhoorns en drakenenergie zijn vooral nu sterk aanwezig om ons te helpen in deze transformatietijd. Daardoor kunnen we terug naar de tijd van harmonie en vrede als voorheen in de tijd van  ‘de Gouden Atlantis’.

 

door

 

 

 

De transformatietijd waar wij ons nu in bevinden hoort ook een passende healing bij. Een healing die veel dieper gaat (onder andere op de 12 chakra’s, de haralijn en de wezenster) en snel en gemakkelijk oude karma stukken van de ziel opruimt en/of balanceert en het openen van je 12 chakra-systeem. Deze healing gaat in samenwerking met hulp van vele universele lichtwezens; de Engelen, Atlantisgidsen, Priesters en priesteressen  uit Atlantis, draken, en eenhoorns. En kan eventueel versterkt worden met extra ondersteuning van kristallen, de Atlantische Ankh en Atlantis Chakra remedies.

 


shell smallDeze healing brengt je 12 chakra systeem weer in balans, in overeenstemming met je scheppingsplan en je wezenster.

 

De wezenster is direct verbonden met de bron, wie je werkelijk bent, uniek en perfect!

Net als een stralende, prachtige, unieke parel in een oester.