Jongerencoach

 

girlWe leven in een tijd van veranderingen en dit is al goed merkbaar bij de kinderen in deze ‘snelle’ maatschappij. Er komen steeds meer ‘nieuwetijdskinderen’ op aarde die (hoog)gevoelig en/of spiritueel begaafd zijn. Niet alleen kinderen maar ook jongeren kunnen door hun gevoeligheid de pubertijd en adolescentie soms heftiger ervaren. De puberteit is in feite het begin van de adolescentie: tussen 10 en 15 jaar. De adolescentie is de levensperiode tussen 10 en 22 jaar. In deze periode maakt het kind een ontwikkeling, verandering door op sociaal, emotioneel en lichamelijk gebied; op weg om zijn eigen identiteit te vinden en het volwassen worden.


Deze jongeren zijn gevoeliger; ze raken sneller overprikkeld door de hoeveelheid informatie, die word waargenomen door de zintuigen (zenuwstelsel). Dit kan zijn op school, bij uitgaan, social media, apparaten (TV, mobieltjes, tablets etc.) bij langdurige blootstelling kan er bij deze gevoelige jongeren ook gedragsproblemen, vermoeidheid, neerslachtig voelen of op langer termijn depressiviteit ontstaan.


Deze jongeren zijn vaak als een slak zonder huis en kunnen daarom ook andere energieën aantrekken. Bijvoorbeeld bij het uitgaan; zie je vaak negatieve energieën, entiteiten die in je aura mee kunnen liften. Of jongeren die zo graag anderen willen helpen en daarbij hun eigen energie weggeven met als gevolg chronische vermoeidheid.


Mijn doel is deze kinderen zelf te leren, hoe jezelf te beschermen vanuit een veilig gevoel. Een paar voorbeelden van wat nodig kan zijn: goed geaard zijn en blijven, onderscheid maken welke emotie wel of niet van hun is (voorkomt fysieke klachten), aura versterken, leren omgaan met (hoog) gevoeligheid en/of paranormale ervaringen en indien nodig; chakra's balanceren, entiteiten weghalen, karma en vorige levens opruimen, remedies en voedingssupplementen.

Alles met als doel deze jongeren weer in contact brengen met wie ze werkelijk zijn. Door hun dichter te brengen bij hun eigen gevoel vanuit hun eigen bron. Dat hun kwaliteiten geen last zijn, maar leren deze als kracht toe te passen in hun dagelijks leven. Puur jezelf zijn vanuit je eigen kracht!

 

In de praktijk:always be you small


Ik werk zelf veel samen met de engelen en bij elk jong volwassene zal intuïtief en op maat begeleiding worden gegeven waar deze behoefte aan heeft. De consulten worden in het algemeen gegeven in mijn praktijk. Het is een kortdurende begeleiding met vaak al snel een merkbaar resultaat. De jong volwassene bepaald zelf of deze de coaching één op één met de coach of toch liever met de ouder erbij heeft.