jolijn 2017Mijn naam is Jolijn Gouweleeuw, getrouwd en moeder van twee Nieuwetijdskinderen. Na verschillende levenslessen (zoals bij iedereen) en lichamelijke klachten, kwam ik op het pad van de alternatieve geneeswijzen terecht. Uiteindelijk heeft Reiki mijn pad verlicht en ben ik zelf Reiki 1 gaan volgen. Het begin van vele cursussen die later volgden op mijn pad o.a. White time 1, Nieuwetijdskindercoach, verschillende Engelencursussen. In de volgende opleidingen heb ik mij gecertificeerd voor:

 

- Praktiserend Engelen Expert® (bij Annelies Hoornik)
- Nieuwetijds Kindercoach (bij Ashana Holistic Education)
- Oudercoach: Opvoedopstelling met vloertegels (bij Marianne Langemeijer)
- Atlantis Master opleiding (bij Ashana Holistic Education)
- Golden Atlantis Teacher (bij Diana Cooper Foundation)

 

Wat heel waardevol is voor mij, wat ik zelf heb mogen leren:


There is no key to happiness, the door is always open!

 

Wij zijn allemaal heel en compleet, een deel van de bron! Door anders naar mijn klachten te kijken, wat kan ik hiervan leren? Kom je in een flow terecht wat je terugbrengt naar ‘je ware zelf’. Door te luisteren naar de engelen en mijn gidsen heb ik gekozen voor een pad dat beter bij mij past. Dit heeft vooral meer plezier en geluk in mijn leven gebracht. Zelf heb ik nu meer balans gevonden in dit drukke bestaan en sta ik nu bewuster in het leven dankzij de adviezen van en de samenwerking met de engelen.


Mijn hart gaat uit naar kinderen en jongeren van deze tijd, mijn eigen hooggevoeligheid is een rode draad in mijn leven; nu als moeder van twee nieuwetijdskinderen en in mijn jeugd mijn eigen hooggevoeligheid. Ik voelde me vaak niet begrepen en dacht dat de hele wereld dezelfde gedachten had als ik, mijn omgeving vond mij vaak daarom naïef. Ik was juist 'puur' mijzelf.


Hoe ouder ik werd raakte ik dit kwijt en kreeg uiteindelijk ook fysieke klachten. Hooggevoelig zijn heeft voor mij meer betekenis gekregen. De "naam" is niet bedoeld om iemand een label op te plakken, in een hokje te plaatsen of anders te laten voelen. Maar de herkenning en door de bewustwording, kun je juist jezelf beter begrijpen en daarom ook bij jezelf blijven. Dan kun je in je kracht staan en je hooggevoeligheid als kwaliteit in je leven zetten, voor mij de mooiste baan die ik heb; in mijn praktijk maar ook als moeder! Mijn motto is om anderen te mogen helpen in samenwerking met de engelen. En kinderen en jongeren van deze tijd een helpende hand te bieden in deze maatschappij:


Om in hun kracht te staan en dat ze mogen zijn wie ze zijn,

met hun eigen prachtige kwaliteiten!